– 14.02.2011, ora 12:01 – degajare copac in comuna Sirna
In comuna Sirna, sat Habud, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de interventie si salvare de la inaltime pentru a degaja un copac cazut pe partea carosabila.

– 14.02.2011, ora 16:54 – incendiu anexa gospodareasca in localitatea Izvoarele
In localitatea Izvoarele, strada Principala, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietar N. Filofteia.
A ars acoperisul anexei construit din astereala lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 8 mp.
Cauza probabila: cos de fum necuratat de funingine.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

– 14.02.2011, ora 18:53 – incendiu vegetatie uscata in comuna Bucov
In comuna Bucov, sat Chitorani echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Bucov.
Au ars: vegetatie uscata si maracinis pe o suprafata de aproximativ 6000 mp.

– 15.02.2011, ora 03:47 – incendiu casa particulara in comuna Breaza
In comuna Breaza, sat Breaza, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar B. Emilia.
Au ars: acoperisul casei construit din lemn cu invelitoare carton asfaltat si tabla pe o suprafata de aproximativ 100 mp precum si bunuri de uz casnic si mobilier.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 6.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2000 lei.
Cauza incendiului este in curs de stabilire.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 10 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.