17 FEBRUARIE

Ieri, Federatia Europeana de Handbal a anuntat ca nationala de handbal feminin a Romaniei se va afla in prima urna valorica la tragerea la sorti programata in 27 aprilie a.c., in vederea calificarilor la turneul final al Campionatului European din 2012.In aceeasi urna se vor regasi si selectionatele din Rusia, Spania, Franta, Danemarca, Suedia, Germania.

18 FEBRUARIE

Studentii straini de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti vor prezenta, astazi, colegilor, cele mai frumoase obiceiuri, mancarurile traditionale si alte elemente specifice culturii tarilor din care provin, in cadrul Targului Multicultural. Evenimentul – organizat la sediul universitatii – va avea loc intre orele 10-15 si face parte din proiectul “Breaking Barriers”. Publicul va putea afla, cu acest prilej, mai multe informatii despre cultura popoarelor din China, Italia, Turkmenistan, Angola, India, Brazilia, Spania si Turcia.

19 FEBRUARIE

Maine, va avea loc “Weekendul Inovatiei Ford”, in cadrul caruia, in showroomul specializat al Proleasing Motors de la iesirea din Ploiesti spre Buzau, vor fi prezentate pentru pasionatii de autoturisme noutati in domeniu, inclusiv posibilitatea participarii la un test-drive.