10 FEBRUARIE

In numarul de ieri al Monitorului Oficial al Romaniei (nr. 105) a fost publicat Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, editia 2011, cuantumul primei de casare fiind acelasi: 3.800 de lei. In anul trecut, prin Programul „Rabla” au fost casate 190.000 de masini vechi.

11 FEBRUARIE

Ploiestenii care vor sa vada in ce stadiu se afla lucrarile de reconstruire a Stadionului „Ilie Oana” o pot face astazi, cu prilejul unei actiuni organizate special in acest sens, potrivit site-ului oficial al echipei FC Petrolul. Amatorii pentru o vizita pe santier sunt asteptati, la ora 14.50, la intrarea dinspre strada „Mihai Bravu”, de unde vor fi preluati si condusi in interior, putand, astfel, sa se convinga la fata locului asupra stadiului la care a ajuns constructia noului stadion.

12 FEBRUARIE

Conform calendarului Olimpiadei de matematica pentru anul scolar 2010-2011, maine incepe etapa locala. Etapele judetene sunt fixate pe 12 martie (pentru clasele VII-XII) si 9 aprilie (pentru clasele V-VI), cele nationale fiind programate in perioadele 16-21 aprilie (clasele VII-XII) si 27 -29 mai (clasele V-VI).