6 FEBRUARIE

La Busteni, s-a incheiat, ieri, Cupa Mondiala de escalada pe gheata, competitie care a coincis si cu organizarea, de catre Primaria Busteni, a unei noi editii a Serbarilor zapezii. Intrecerile la escalada s-au desfasurat pe o structura speciala montata la baza partiei Kalinderu, la competitie participand zeci de sportivi din intreaga lume.

7 FEBRUARIE

Incepand de astazi, de la ora 9.00, contribuabilii care detin certificat digital de semnatura electronica, emis de furnizorii autorizati de Ministerul Finantelor, pot depune prin Internet la administratia financiara teritoriala declaratia unica (Formularul 112), cuprinzand obligatiile de plata a contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

8 FEBRUARIE

Maine este Ziua sigurantei pe Internet. Cu acest prilej, in unitati scolare, Centrul Regional Ploiesti din cadrul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane va organiza o serie de activitati preventive pe linia traficului de persoane, scopul fiind constientizarea si educarea elevilor asupra pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet.