Intalnind echipa aflata pe ultimul loc al clasamentului, handbalistele de la CSM Ploiesti au obtinut un succes previzibil. Pentru ca adversara a fost o echipa foarte slaba din puncte de vedere valoric, antrenorul Gigi Ionescu a trimis in teren, pentru CSM , o formula de echipa inedita, in care nu si-au gasit locul cele mai multe dintre titularele folosite pana acum. Astfel, Andreea Dospin, Carmen Tanase si Ramona Stefan nu au fost foloste deloc in meciul de la Targoviste, in vreme ce Alina Moroianu, Codruta Zavragiu, Cristiana Nica, Ramona Ruscior, Livia Buzila si Oana Bidascu au fost trimise pe teren doar pentru perioade foarte scurte.
In aceste conditii, se poate spune ca a fost meciul „rezervelor”. Pentru prima data de la startul actualei editii de campionat, Alina Dragan a fost cea mai buna marcatoare a formatiei ploiestene intr-un meci oficial, ea punctand de 11 ori in poarta gazdelor.
Singura veste mai putin placuta legata de meciul de la Targoviste este aceea a accidentarii Adrianei Vasilescu, ea suferind o entorsa.
In urma acestui rezultat, CSM Ploiesti se mentine lider autoritar al ierarhiei, in vreme ce principalele urmaritoare au pierdut, pe rand, meciuri in aceasta parte secunda a campionatului.
Victoria ploiestencelor le-a fost dedicata managerul sectiei de handbal – Mircea Anton, care si-a aniversat ieri ziua de nastere, dar si antrenorului principal, Gigi Ionescu, care implineste chiar astazi o frumoasa varsta.

Urmatorul meci al echipei ploiestene va avea loc abia pe data de 17 februarie, campionatul Diviziei A fiind intrerupt pana atunci. In aceasta perioada, echipa antrenata de Gigi Ionescu va disputa cel putin un meci de verificare in compania unei formatii din Liga Nationala.