Consiliul Local Ploiesti a aprobat astazi noile tarife la care operatorul de salubritate Rosal va efectua operatiunile de curatenie si deszapezire la Ploiesti. In urma noii negocieri pe care Rosal a avut-o cu Primaria Ploiesti, firma fondata de Silviu Prigoana va presta aceleasi servicii, dar la preturi de cateva ori mai mari, in unele cazuri. Povestea dintre Primarie si Rosal l-a inspirat pe consilierul PSD Constantin Popa, care i-a dedicate pirmarului o poezie.

Adio, draga Volo, dar raman cu tine! Aici, in urbea voastra, imi este foarte bine.
Iti multumesc din suflet ca-n anul ce-a trecut ai manarit bugetul si mi-ai dat cat am vrut.
Dar soarta noastra fuse cruda pe sfarsite, caci micile manevre au fost descoperite.
Iar presa si Consiliul au vrut justificari, iar Garda si Regia au tot facut erori.
Au spus ba ca e alba, cand ca e neagra-gri si-n loc sa ne salveze, mai rau ne ponegri.
Asa ca, draga Volo, stiu ca-ti sta-n putere! Hai, scoate iar serviciul la renegociere!
O, prea marite Silviu, in negura de vremi, ma bucur ca la sanu-ti cu dragoste ma chemi!
Si iti promit ca, daca partidul mi-l ajuti, la anul care vine iti dau bani si mai multi.

Poezia dedicata relatiei dintre Andrei Volosevici si firma Rosal nu a ramas netaxata de catre colegii de partid ai primarului. Consilierul PDL Gheorghe Sarbu a simtit nevoia sa dea o replica usturatoare colegului de la PSD, incurajat, probabil, si de prezenta la sedinta a unei parti a galeriei echipei Petrolul. Democrat-liberalul si-a incheiat atacurile in aplauzele ultrasilor.
Luna trecuta, in cadrul unei alte sedinte, consilierul Gheorghe Popa i-a facut cadou o matura directorului Regiei de Servicii Publice.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.