Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier pe DN2A a fost reluat in conditii normale. Reamintim faptul ca, din cauza producerii unui accident mortal in care au fost implicate un autotren si un autoturism, circulatia auto a fost intrerupta aproximativ o ora, la intrarea in localitatea Alexeni dinspre Slobozia( judetul Ialomita).
Precizam ca pe multe drumuri nationale importante circulatia auto se desfasoara, in continuare, ingreunat, din cauza cetii. Sunt semnalate la Centrul INFOTRAFIC astfel de probleme in judetele Arad si Brasov, dar, mai ales, in judetele din partea de sud a tarii. Asemenea conditii dificile de trafic impun din partea automobilistilor o conduita prudenta pe timpul deplasarii, viteza adaptata conditiilor meteo-rutiere si evitarea efectuarii depasilor.
Reamintim, de asemenea, ca incepand din data de 10 ianuarie a.c., circulatia rutiera pe DN 22C Cernavoda – Basarabi a fost oprita pentru o perioada de un an, in vederea executarii unor lucrari la podul peste Canalul Dunare – Marea Neagra( km. 1+978 metri), iar traficul rutier se desfasoara pe rute ocolitoare.