Casa de Cultura “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploiesti a participat in perioada 28 – 30 ianuarie 2011 la cea de a unsprezecea editie a Festivalului National de Poezie “Ocrotiti de Eminescu” de la Blaj. Principalul obiectiv al proiectului a fost acela de a descoperi si promova tinere talente.
La sectiunea recitare, Casa de Cultura “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploiesti a fost reprezentata de 7 elevi si a obtinut urmatoarele premii:
Premiul I prin eleva Riciu Andreea de la Colegiul Tehnic “Lazar Edeleanu” Ploiesti
Premiul II prin: Giurgiuveanu Teodora de la Colegiul National “Jean Monnet” Ploiesti si Iosif Adrian Mihai de la Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti
Mentiune prin: Toma Raluca de la Colegiul National “I.L.Caragiale” Ploiesti, Apatean Floriana si Dumitrache Beatrice de la Colegiul National “Nichita Stanescu” Ploiesti, si Ciutacu Alexandru de la Colegiul National “Mihail Cantacuzino” Sinaia.
La sectiunea creatie, Casa de Cultura “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploiesti a fost reprezentata de 32 de elevi si studenti, si a obtinut urmatoarele premii:
Premiul II prin Baltaru Roxana Diana – studenta,
Premiul Bibliotecii Judetene Lucian Blaga Alba prin Stan Iulia Alexandra de la Colegiul Militar Liceal “Dimitrie Cantemir” Breaza.
Premiul Fundatiei “Codruta Marica” Tg. Mures prin Iliosu Florina Alexandra de la Colegiul Militar Liceal “Dimitrie Cantemir” Breaza.
Premiul Revistei “Foaia Poporului” Sibiu prin Barbu Adrian Bogdan – student
Mentiune prin Moise Ana de la Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu” Breaza.