Ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Gruparii Mobile „Matei Basarab” a fost sesizat cu privire la faptul ca o eleva a Liceului Toma Nicolae Socolescu a fost agresata, de un grup de persoane care a patruns ilegal in incinta institutiei de invatamant.
Luand act de cele sesizate jandarmii s-au deplasat imediat la fata locului unde au identificat persoana agresata, in persoana Madalinei A. de 16 ani, eleva a liceului de doar doua saptamani.
Intrucat agresorii parasisera locul faptei, jandarmii au procedat la efectuarea de cautari, iar pe baza semnalmentelor oferite de martorii incidentului au identificat la scurt timp pe Florin O. de 17 ani din Valenii de Munte, Andreea V. de 18 ani din Ploiesti, Iulia H. de 17 ani din Ploiesti si Laurentiu C. de 20 ani din Ploiesti fosti colegi ai victimei la liceul unde anterior invatase aceasta.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca intre tanara agresata si Andreea V., a existat o serie de neintelegeri mai vechi, motiv pentru care aceasta din urma a decis ca, impreuna cu alti trei prieteni de-ai sai, sa o caute pe tanara pentru a lamuri divergentele. Prima oprire a celor patru a fost la liceul Toma Nicolae Socolescu unde stiau ca a fost mutata.
Pentru a evita intrebarile paznicului cei patru au sarit gardul, au zarit-o pe tanara in curtea scolii si fara a-i mai cere explicatii au lovit-o in zona capului si a abdomenului fiind necesara transportarea ei de urgenta la Spitalul de Pediatrie Ploiesti.
Celor in cauza le-au fost intocmite acte de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente.