– 21.01.2011, ora 23:53 – incendiu casa particulara in comuna Puchenii Mari
In comuna Puchenii Mari, sat Odaile, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar P. Ilie.
Au ars acoperisul din lemn cu invelitoare carton asfaltat pe o suprafata de aproximativ 40 mp, mobilierul si alte bunuri de uz casnic din doua camere.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 70.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 25.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui sistem de incalzire defect, neizolat termic corespunzator.
Nu s-au inregistrat victime.

– 21.01.2011, ora 11:25 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Brasoveni, echipajele de pompieri au intervenit pentru deschiderea fortata a usii unui apartament, proprietar F. Ana in varsta de 83 ani. Victima se afla in camera de zi si acuza dureri la un picior, ulterior fiind preluata de SAJ.

– 21.01.2011, ora 22:45 – accident rutier in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Tudor Vladimirescu, echipajele de pompieri au intervenit la un accident rutier in care a fost implicat un autoturism, sofer M. Florin in varsta de 34 ani.
Echipajele au actionat pentru descarcerarea soferului, ulterior aceasta a fost predat la UPU Ploiesti.

– 22.01.2011, ora 07:46 – salvare animal in comuna Aricestii Rahtivani
In comuna Aricestii Rahtivani, sat Stoienesti, echipajele de pompieri au intervenit pentru salvarea unui animal (caine) cazut intr-o fosa septic cu o adancime de 3 m.

– 23.01.2011, ora 16:08 – degajare copac in municipiul Campina
In municipiul Campina, strada Schelelor, echipajele de pompieri au intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe un autoturism.
Nu s-au inregistrat victime.

– 23.01.2011, ora 10:06 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Dealu cu Piatra, echipajele de pompieri au intervenit pentru deschiderea fortata a usii unui apartament, proprietar R. Nistor. Victima a fost gasita decedata.

Echipajele SMURD au intervenit in 35 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.