– 06.01.2011, ora 10:52 – incendiu apartament in localitatea Boldesti Scaieni
In localitatea Boldesti Scaieni, str. Fagului, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietar B. Florica.
Au ars elemente de mobilier si materiale textile dintr-un dormitor.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.
Cauza probabila: foc deschis in spatii inchise.
Nu s-au inregistrat victime.

– 06.01.2011, ora 12:34 – incendiu casa particulara in comuna Cerasu
In comuna Cerasu, sat Slon, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar S. Loredana.
Au ars acoperisul din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 10 mp si tavanul confectionat din lemn din bucatarie pe o suprafata de aproximativ 1 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

– 06.01.2011, ora 23:18 – incendiu casa particulara in comuna Salciile
In comuna Salciile, sat Salciile, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar A. Ion.
Au ars mobilierul aferent dormitorului, sufrageriei si holului si acoperisul imobilului construit din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 50 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 25.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 15.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii intentionate a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 11 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.