Formatia de Liga A Prahova, CS Paulesti este decisa sa-si caute drep-tatea, adica cele 3 puncte, revendicate la meciul cu Prahova 2010 Tomsani, pierdut pe teren cu 6-0, scor care a fost mentinut de comisiile Asociatiei Judetene de Fotbal.
Astfel, la Registratura federatiei Romane de Fotbal a fost inregistrat, in data de 7 decembrie, un memoriu, cu numarul de intrare 3524, memoriu in care este prezentata desfasurarea cazului respectiv.
Reprezentantul clubului din Paulesti, Daniel Iancu a solicitat, conform actelor remise redactiei noastre: „demararea unei anchete, prin care sa se lamureasca acest caz si luare unor masuri, in consecinta”.
Iancu a precizat: ”Ne-am adresat domnului Stangaciu, juristul FRF si avem speranta ca se va face dreptate. Memoriul nostru va ajunge si la cel care se ocupa de activitatea asociatiilor judetene, domnul Goga, de la Brasov. Vis-à-vis de comisiile de judecata ale FRF, se pare ca noi nu ne putem adresa oficial, niciuneia, pentru ca nu ar intra in competenta lor, ci direct Tribunalului Sportiv de la Laussane! Adica un fel de “mori cu dreptatea in mana”. Nu ne vom opri insa, astepatam un raspuns din partea FRF, de declinare a competentei si o motivare a deciziei, daca va fi asa” – a declarat Iancu (in foto).
Reactia AJF Prahova a fost exprimata de Silviu Crangasu care a spus ca: „noi nu mai avem altceva de facut decat sa asteptam orice solicitare din partea FRF, pentru ca au fost epuizate caile de judecata la nivelul AJF. Am pregatit, deja, un dosar cu copii dupa toate actele care au fost luate in considerare de comisii, in acest caz, dupa toate deciziile luate, noi nu mai putem lua o alta hotarare. Vom respecta orice cerere si decizie din partea FRF”!
Marian DIMA