Noaptea trecuta, in jurul orei 00.15, pe strada Stadionului din Ploiesti a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Din primele verificari a rezultat faptul ca autoturismul care a provocat accidentul era condus de M. Elena, in varsta de 38 de ani, domiciliata in comuna prahoveana Corlatesti.
Intrucat nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile unui carosabil umed, conducatoarea autoturismului a pierdut controlul directiei si a derapat, intrand in coliziune cu doua autoturisme parcate regulamentar.
Politistii sositi la fata locului au constatat faptul ca soferita emana halena alcoolica, motiv pentru care au procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezulatul indicat fiind de 1,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In consecinta, politistii au condus-o la Spitalul Judetean Ploiesti pentru a-i fi recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Pentru ca a condus un autovehicul pe drumurile publice desi prezenta o alcoolemnie peste limita legala, conducatoarea auto este cercetata penal conform prevederilor O.U.G. 195/2002 R.