Atat vor avea vacanta fotbalistii de la Conpet Ploiesti. Fara a mai fi intr-o forma la fel de buna ca in sezonul anterior, atunci cand “transportatorii” erau in calculele promovarii, fotbalistii de la Conpet Ploiesti au intrat intr-o vacanta cu adevarat linistita.
Echipa se afla in zona neutra a clasamentului la jumatatea competitiei, nefiind implicata nici in lupta pentru suprematie, nici in cea pentru evitarea retrogradarii.
Tocmai de aceea, eventualele “miscari de trupe” ce vor aparea in aceasta pauza de iarna vor avea un singur scop: acela de a incerca sa creeze, din nou, o echipa care sa tinteasca la locurile fruntase. “Nu va ascund faptul ca doi sau trei dintre fotbalistii care au contract pana in vara anului viitor ar putea pleca inca din aceasta iarna de la echipa, mai ales daca isi vor gasi angajamente mai bune. Oricum, noi am vrea sa cautam solutii pentru a ne completa lotul cu jucatori care sa ne acopere posturile de portar, fundas central si mijlocas”, ne-a declarat presedintele sectiei de fotbal de la Conpet, Marius Zencenco (in foto).
Reunirea lotului de jucatori in vederea pregatirii returului Ligii a III-a este programata pe data de 17 ianuarie 2011.
Edi MOLDOVAN