La invitatia Directiei pentru Sport si Tineret Bihor si a Clubului Sportiv Universitar Oradea, Sectia de Gimnastica Ritmica a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti a participat sambata, 4 decembrie, la „Cupa Rotary” – editia a V-a, 2010.
In sala de concurs a Clubului Sportiv Universitar Oradea – amenajata in spiritul sarbatorilor de iarna – s-au intalnit peste 50 de gimnaste de la LPS „Szasz Adalbert” Targu-Mures, LPS Baia-Mare, LPS „Bihorul” Oradea, CSM Ploiesti si CSU Oradea.
Gimnastele Clubului Sportiv Municipal Ploiesti au participat in concursul destinat categoriilor a IV-a si a III-a cucerind in final 9 medalii: 2 de aur, 4 de argint si 3 de bronz.
La categoria a IV-a (7-9 ani), Cesima Nechifor a obtinut medalia de argint in concursul individual compus si doua medalii de aur in concursul la cerc si la panglica, Livia Harcan a obtinut medalia de bronz la individual compus si doua medalii de argint in concursul la cerc si la panglica, iar Iulia Chirvasa a obtinut medalia de bronz in concursul la cerc si premiul pentru cea mai expresiva gimnasta a competitiei.
La categoria a III-a (10-12 ani), Adriana Bach a obtinut medalia de argint in concursul la cerc iar Adriana Cretu a obtinut medalia de bronz la acelasi obiect.