Loteria Romana anunta premii de milioane de euro si extrageri speciale in ultimele doua zile ale acestui an. Valoarea totala a acestora se ridica la 3,4 milioane de euro.
Potrivit unui comunicat al Loteriei, pe 30 decembrie vor avea loc extragerile pentru Loteria Norocului si ultimele trageri Joker si Loto 5/40 din acest an.
“Participarea la Loteria Norocului se face pe baza biletelor necastigatoare la jocul Noroc din luna decembrie. Marele premiu pus in joc pentru aceasta loterie consta intr-un autoturism de lux. Pe langa acest premiu, Loteria Romana mai ofera 41 de castiguri a cate 4.400 de lei (fiecare castig fiind compus dintr-o excursie pentru 2 persoane in Austria -Viena, plus numerar)”, se arata in comunicat. In ultima zi a acestui an, Loteria Romana vine cu o premiera, organizand in aceeasi zi doua Trageri Speciale Loto 6/49. Este vorba despre o tragere “principala” si una “suplimentara”.
“Cu acelasi bilet, jucatorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Anul Nou. Pentru tragerea «suplimentara», Loteria Romana va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei”, precizeaza reprezentantii Loteriei.
Programul agentiilor Loto este urmatorul:
27 – 30 decembrie – program normal de lucru; 31 decembrie – program de lucru cu publicul pana la ora 14.00; 1 si 2 ianuarie – zile libere.