Ca urmare a fenomenelor meteorologice, astazi, 03.12.2010, la orele diminetii, s-au inregistrat intreruperi ale alimentarii cu energie electrica in zone din 7 comune prahovene (Gorgota, Gherghita, Balta Doamnei, Puchenii Mari, Barcanesti, Sirna si Olari) fiind afectati circa 3700 de consumatori, informeaza Biroul de Presa al Prefecturii.
Conform Inspectoratului Scolar Judetean Prahova cursurile sunt suspendate in doua scoli din comunele Olari si Balta Doamnei.
S-a solicitat conducerii S.C. Filialei de Distributie a Energiei Electrice – Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distributie Ploiesti urgentarea realimentarii cu energie, in teren actionand 14 echipe.
S-a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Serban Cantacuzino” Prahova, Directiei de Sanatate Publica si Inspectoratului Scolar Judetean sa acorde o atentie deosebita zonelor afectate.
Modul in care S.C. Filiala de Distributie a Energiei Electrice – Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distributie Ploiesti gestioneaza situatia va fi analizat in cursul zilei de astazi, 03.12.2010, in cadrul unei intalniri restranse a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova.
De asemenea, a fost solicitata conducerii S.C. Filiala de Distributie a Energiei Electrice – Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. – Sucursala de Distributie Ploiesti o comunicare adecvata cu mass-media pentru corecta informare a populatiei.