– 02.12.2010, ora 09:35 – incendiu apartament in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Mihai Bravu, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietar S. Gheorghe.
Au ars: mobilier, articole electrocasnice si materiale textile.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza jocului copiilor cu focul.
Nu s-au inregistrat victime.

– 02.12.2010, ora 18:04 – incendiu casa particulara in localitatea Urlati
In localitatea Urlati, str. 30 decembrie, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar F. Constantin.
Au ars: acoperisul construit din lemn cu invelitoare carton asfaltat pe o suprafata de aproximativ 10 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 20.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 200 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza cosului de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

– 02.12.2010, ora 20:28 – incendiu anexa gospodareasca in comuna Colceag
In comuna Colceag, sat Parepa, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietar M. Dorin.
Au ars: aproximativ 2 tone lucerna si acoperisul din astereala lemn cu invelitoare tigla pe o suprafata de aproximativ 30 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza cosului de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

– 02.12.2010, ora 08:43 – transport persoana supraponderala in localitatea Breaza
In localitatea Breaza, sat Aleea Stejarului, echipajele de pompieri au intervenit pentru transportul numitei S. Constanta (aprox. 120 kg.), in varsta de 49 de ani, cu antecedente chirurgicale si stare generala alterata la Centrul de Primiri Urgente Campina.

– 02.12.2010, ora 09:05 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Bobalna, un echipaj de pompieri a intervenit pentru deschiderea fortata a usii de acces in apartament, proprietarul P. Stelian in varsta de 91 ani se afla cazut in bucatarie. Pacientul a fost monitorizat si transportat la UPU Ploiesti.

Echipajele SMURD au intervenit in 10 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.