5.320 kg ceapa, 531 kg cartofi, 300 kg morcovi, 300 kg usturoi, 100 kg arpagic si 40 kg pastarnac au fost confiscate de politisti pentru ca nu au putut fi prezenatate documente de provenienta pentru ele.

Saptamana trecuta, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova au executat o actiune in vederea prevenirii si combaterii ilegalitatilor comise in domeniul comercializarii legumelor si fructelor provenite din achizitii intracomunitare si import.
De data aceasta in vizorul politistilor s-a aflat Piata agroalimentara din comuna Puchenii Mari, la activitatile de control participand si specialisti din cadrul A.J.O.P.C. Prahova si Garzii Financiare. In urma controlaelor efectuate asupra unui numar de 43 de agenti economici, au fost aplicate 22 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 72.500 lei.
Totodata, au fost confiscate 5.320 kg ceapa, 531 kg cartofi, 300 kg morcovi, 300 kg usturoi, 100 kg arpagic si 40 kg pastarnac, pentru care nu au putut fi prezenatate documente de provenienta.
Actiunile de acest gen vor continua, intrucat asigurarea unui mediu de afaceri corect este una din prioritatile Inspectoratului Judetean de Politie Prahova.