Atentia si corectitudinea cu care functionarii Primariei Ploiesti raspund interpelarilor facute de catre alesi in cadrul sedintelor Consiliului Local reies, foarte clar, dintr-un document privind lucrarile efectuate intre anii 2008-2010 la strazile din municipiu!

In cadrul ultimei sedinte a Legislativului, consilierul Constantin Popa (PSD) a solicitat lista integrala a contractelor incheiate de municipalitate cu societatile de constructii. Din raspunsul postat pe site-ul oficial al Primariei Ploiesti, sub semnatura lui Daniel Dobre, de la Serviciul Dezvoltare Cai Rutiere si Retele Edilitare, reiese fie ca primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, ne va manca zilele in functia de edil sef pana prin 2041, fie ca angajatii din subordinea sa au, deja, structurate, pe ani, contractele care vor fi incheiate chiar si peste 31 de ani… Fie, varianta mai la indemana, functionarii Primariei Ploiesti sunt intr-atat de interesati sa dea niste raspunsuri clare, incat nici macar nu recitesc adresele oficiale transmise consilierilor locali. De altfel, nu e departe momentul in care insusi edilul sef, Andrei Volosevici, recunostea ca habar nu are ce scrie in propriul raport de activitate!
Lista celor 166 de strazi aflate in programul de reparatii curente si intretinere a strazilor incepe sa aiba „bube” de pe la numarul 145. Astfel, potrivit „documentului”, contractul pentru asternerea covorului continuu si pentru repararea trotuarelor pe strada Gheorghe Doja – „lucrare finalizata si nereceptionata” a fost semnat (sau va fi?) in 6.08.2011! Si asa, din an in an si din lucrare in lucrare, s-a ajuns ca Primaria Ploiesti sa incheie contractul pentru repararea strazii Oltului in aceeasi zi cu cel mentionat, dar in anul… 2041!!!
Prin urmare, se poate trage concluzia ca unele contracte, incheiate cu anume firme, vor avea sorti de izbanda, potrivit prezicatorilor din Primaria Ploiesti, chiar si peste trei decenii.
Violeta STOICA