Handbalistele de la CSM Ploiesti si-au incheiat minicantomanetul montan de la Predeal si au revenit acasa pentru a pregati asa cum trebuie ultimele meciuri ramase de disputat in acest an.
Aflate pe primul loc al clasamentului in Seria I din Divizia A, fetele antrenate de Gigi Ionescu au avut parte, la Predeal, de antrenamente bazate pe imbunatatirea conditiei fizice.
„Din punctul meu de vedere, acest stagiu a fost un succes total. A revenit la antrenamente si Codruta Zavragiu si nu am mai avut alte accidentari care sa ne creeze probleme. Mai mult, toate fetele au raspuns bine la ceea ce le-am cerut, nu au facut nazuri si o sa vedeti ca o sa le prinda tare bine pregatirea pe care au facut-o la munte pentru ultimele jocuri din acest an”, ne-a declarat Gigi Ionescu.
De remarcat ca la Predeal a fost prezenta si Andreea Dospin- cea mai buna jucatoare a echipei- revenita dupa o pauza fortata provocata de o pneumonie, dar ea nu a participat la programul de pregatire.
Din cauza unei decalari a programului lotului national de handbal feminin, care se antreneaza la Ploiesti, prognozata partida amicala dintre CSM si echipa nationala nu va mai avea loc.
In schimb, maine, la Buzau, CSM Ploiesti va sustine o partida de verificare in compania lotului national de tineret.
Urmatoarea partida oficiala a fetelor antrenate de Gigi Ionescu va avea loc in data de 4 decembrie, in deplasare, cu HCF Piatra Neamt.
Edi MOLDOVAN