– 02.11.2010, ora 03:49 – Incendiu autoturism in comuna Draganesti
In comuna Draganesti, pe DN 1D, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, sofer O. Eduard. A ars autoturismul in intregime, valoarea pagubelor fiind de 60.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice sau fizice.
Nu s-au inregistrat victime.

– 02.11.2010, ora 01:47 – incendiu casa particulara in comuna Sirna
In comuna Sirna, sat Habud, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar M. Dumitru. Au ars aproximativ 50 mp acoperis astereala lemn, materiale textile din doua camere si aproximativ 200 kg lemne de foc.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.
Cauza probabila: efectul termic.
Nu s-au inregistrat victime.

– 01.11.2010, ora 15:56 – asanare munitie in localitatea Slanic
In localitatea Slanic, pe str. Florilor, echipa pirotehnica a fost solicitata sa intervina pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unei grenade defensive.

Echipajele SMURD au intervenit in 13 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.