Handbalistele de la CSM Ploiesti vor disputa un meci amical cu echipa nationala a Romaniei!
Partida a fost perfectata de antrenorul Gigi Ionescu in urma unei discutii pe care acesta a purtat-o cu Radu Voina, antrenorul echipei nationale de handbal feminin.
“Am avut o discutie cu Radu Voina si, in functie de programul de pregatire al echipei nationale, vom disputa un meci de verificare cu aceasta. Am stabilit sa aiba loc acest meci amical, dar nu am hotarat si ziua. Oricum, puem juca aceasta partida doar pe 24 sau pe 25 noiembrie, atunci cand fetele din echipa nationala se afla la Ploiesti”, ne-a declarat Gigi Ionescu.
Inainte de plecarea la Campionatul European de handbal feminin, care va avea loc in luna decembrie in Danemarca si Norvegia, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei se va pregati la Ploiesti, in perioada 23-26 noiembrie.
“Tricolorele” vor fi cazate la hotelul Prahova, iar antrenamentele, firesc, le vor efectua in sala Olimpia.
Daca data la care va avea loc meciul amical dintre CSM Ploiesti si echipa nationala a Romaniei nu este perfectata, o certitudine o reprezinta faptul ca handbalistele antrenate de Gigi Ionescu vor juca un meci amical cu echipa nationala de tineret, pe 26 noiembrie, la Buzau.
Edi MOLDOVAN