Sala polivalenta de un milion de lei la Brazi

Primaria comunei Brazi, una dintre cele mai bogate localitati prahovene, a incheiat un contract de realizare a lucrarilor de constructii si de montaj a unei sali polivalente in satul Brazii de Sus.
Dintre cele cinci oferte primite la organizarea licitatiei, a fost declarata castigatoare o societate din Ploiesti, Kato Service SRL, care a cerut 1.085.000 de lei fara TVA pentru realizarea salii.

Teren de vanzare la Busteni

Consilierii locali din orasul Busteni au aprobat vanzarea la licitatie publica a unui teren de 2.352 de metri patrati, situat pe Bulevardul Libertatii din localitate. Pretul minim de pornire a fost stabilit la 80 de euro pentru un metru patrat.
Terenul respectiv a mai fost scos la licitatie la inceputul anului 2007, fiind chiar si adjudecat, insa societatea care l-a castigat nu s-a prezentat pentru incheierea actului de vanzare-cumparare in forma autentica.

Dan Ionita, director la Gospodarire Urbana

Fostul director al Administratiei Domeniului Public si Privat Ploiesti, Dan Ionita, a ramas, in continuare, sef la societatea nou-infiintata, care a preluat activitatile derulate pana la 1 octombrie de catre ADPP, care a fost desfiintata.
SC Servicii de Gospodarire Urbana SRL Ploiesti a fost infiintata prin hotarare a Consiliului Local Ploiesti, ca societate aflata in subordinea CL.
Desi numele fostului director al ADPP a intrat in colimatorul schimbarilor la nivelul institutiilor subordonate Consiliului Local, acesta a ramas in functia de sef al cimitirelor, parcarilor si serelor, dupa ce a fost ales de catre membrii Consiliului de Administratie al SCGU.

Casierie SPFL, inchisa

Serviciul Public Finante Locale Ploiesti anunta ca, in perioada 11-20 octombrie, casieria amplasata in Soseaua Vestului (fosta Scoala de soferi) va fi inchisa pentru efectuarea unor lucrari de securizare.
In perioada mentionata, contribuabilii pot efectua plati atat la casieriile situate pe str. Basarabi nr. 5 si Bulevardul Independentei nr.16, cat si la oficiile postale din municipiul Ploiesti.