Primarul Andrei Volosevici a inceput sa-i dea jos din functii chiar pe oamenii pe care el i-a numit. Astazi, Mihai Badea, cel care s-a ocupat de asfaltarile din Ploiesti a fost schimbat de la conducerea Directiei Tehnic Investitii. Mihai Badea a fost instalat in functia de sef anul acesta in luna aprilie. El a fost adus prin transfer, de la Primaria Bucuresti, unde ocupa functia de expert salarial.
Timp de aproape sapte luni, Badea si-a demonstrat insa in nenumarate randuri incompetenta. Mai mult, ca sef al Directiei Tehnic Investitii, Badea ar fi trebuit sa cunoasca foarte bine Ploiestiul.
Astazi Mihai Badea a fost retrogradat din functia de director al Directiei Tehnic Investitii. El este acum adjunctul directoarei Teodora Marin, in cadrul aceleiasi directii. Mihai Badea nu a putut fi contactat pentru o declaratie, aflandu-se incepand de astazi in concediu medical.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.