Toti cei trei candidati inscrisi pentru ocuparea posturilor de manageri ai spitalelor administrate de Consiliul Judetean Prahova au obtinut nota maxima (10) la testele-grila, prima etapa a concursurilor pentru conducerea Spitalului Judetean de Urgenta, a Spitalului de Pediatrie si a Spitalului de Obstetrica -Ginecologie din Ploiesti.
Candidatii – Adrian Strambeanu (la Spitalul Judetean de Urgenta), Oresta Vasile (la Spitalul de Pediatrie) si Calin Boeru (la Spitalul de Obstetrica – Ginecologie) – s-au inscris la concurs pentru a-si mentine posturile pe care le detin in momentul actual cu statut de interimat la conducerea celor mai mari unitati spitalicesti din judetul Prahova.
Miercuri, 20 octombrie, se incheie perioada de evaluare a proiectelor de management depuse odata cu dosarul de inscriere, iar in aceeasi zi, la ora 10.00, candidatii vor sustine proba orala. Rezultatele finale ale concursurilor de selectie vor fi facute publice in ziua de 25 octombrie, dupa expirarea perioadei de rezolvare a eventualelor contestatii.