Concurs reluat la Spitalul Boli Infectioase

Dupa sustinerea si anularea primei etape a concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Boli Infectioase din Ploiesti, Consiliul de Administratie a stabilit noul calendar pentru examinarea candidatilor. Astfel, concursul pentru ocuparea postului vacant de manager – persoana fizica din spitalul public ploiestean va fi reluat in data de 6 octombrie 2010 – proba scrisa, respectiv 11 octombrie 2010 – sustinerea proiectului de management si a interviului de selectie.

Dezbatere publica pe tema deseurilor

Pentru obtinerea acordului de mediu, orice investitie trebuie sa treaca prin etapa dezbaterii publice de evaluare a impactului asupra mediului inconjurator. In data de 7 octombrie, incepand cu ora 15.30, la sala de 200 de locuri a Consiliului Judetean Prahova, va avea loc dezbaterea proiectului “Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Prahova, propus a fi amplasat in Ploiesti, Busteni, Urlati, Boldesti-Scaeni, Tinosu si Gura Vitioarei”.

Bani la sfarsit de an pentru ONG

Desi se apropie sfarsitul anului, Primaria Ploiesti organizeaza o sesiune de selectie de proiecte pentru atribuirea de contracte de finantare nerambursabila pentru anul 2010, suma aprobata pentru finantare fiind de 125.000 de lei. Domeniul pentru care se pot obtine finantari de la bugetul local este cel social, valoarea minima a unui proiect fiind 5.000 de lei, iar cea maxima – de 50.000 de lei. Solicitantii pot depune cererile in vederea finantarii, in conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului la registratura Municipiului Ploiesti, cu sediul in Ploiesti, Bd. Republicii nr. 2-4, pana la data de 15 octombrie 2010, termenul limita pentru implementarea proiectelor fiind sfarsitul acestui an. In cazul in care fondurile primite nu se cheltuie pana la 31 decembrie, banii nefolositi se restituie Primariei Ploiesti.

Congres al medicilor veterinari la Sinaia

Cel de-al VI-lea Congres National al Medicilor Veterinari din Romania va avea loc, in acest an, la Sinaia, in perioada 21-24 octombrie. In cadrul lucrarilor congresului, vor avea loc si alegeri pentru ocuparea functiilor de presedinte al Consiliului National si de presedinte al Comisiei Superioare de Deontologie si Litigii.