– 06.09.2010, ora 17:21 – asigurare zona accident rutier in localitatea Bucov
In localitatea Bucov – DJ 250 un echipaj de pompieri a intervenit la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, Opel Corsa, sofer C. Dragos, respectiv Fiat Doblo, sofer P. Vasile. In urma coliziunii au rezultat scurgeri de combustibil precum si avarierea autoturismelor.
Echipajele au actionat pentru asigurarea zonei si spalarea carosabilului.

– 06.09.2010, ora 15:39 – incendiu vegetatie uscata in comuna Tinosu
In comuna Tinosu un echipaj de pompieri a intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Tinosu.
A ars vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 1500 mp.

– 06.09.2010, ora 10:42 – salvare animal in comuna Drajna
In comuna Drajna, sat Ogretin echipajele de pompieri au intervenit pentru salvarea unui animal (taur) cazut intr-un canal stradal cu adancimea de aproximativ 2 m. Echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace specifice de interventie pentru salvarea animalului.

– 06.09.2010, ora 08:17 –accident rutier in localitatea Busteni
In localitatea Busteni – Poiana Tapului, str. Independentei un echipaj de pompieri a intervenit la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, Jeep Grand Cherochee, sofer M. Ionut, respectiv Renault, sofer D. Constantin. In urma coliziunii ambele autoturisme au fost avariate. Echipajul a actionat pentru decuplarea bateriei de acumulatori si a asigurat zona.
Echipajele au actionat pentru descarcerarea soferului autoturismului precum si pentru asigurarea si balizarea zonei.

– 06.09.2010, ora 07:21 – incendiu anexe gospodaresti in municipiul Campina
In municipiul Campina, Calea Doftanei doua echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietar M. Nicolae.
A ars anexa gospodareasca pe o suprafata de aproximativ 20 mp.
Cauza probabila: foc deschis in spatii inchise (lumanari, flacari, chibrituri, brichete).
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1500 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 8 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.