In aceasta dimineata, politistii rutieri de la Biroul D.N. 1 A au executat o actiune impreuna cu colegii de la Politia orasului Valenii de Munte, cu scopul de a combate transportul ilegal de marfuri desfasurat pe aceasta ruta.

In jurul orei 07.00, la intrare in orasul Valenii de munte, politistii au oprit pentru control un autotren ce tracta o semiremorca. In momentul in care au solicitat conducatorului auto documentele pentru control, au avut parte de o surpriza: acesta nu a putut prezenta nici acte de identitate, dar nici documente privind incarcatura.
In urma verificarii interiorului autotrenului, a fost gasita cantitatea de 23 de tone de zahar pentru care nu a putut fi prezentat niciun document insotitor, sau de provenienta.

Conducatorul auto a fost condus la sediul Politiei pentru efectuarea verificarilor, iar marfa transportata a fost confiscata.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii provenientei celor 23 tone de zahar, dar si pentru verificarea legalitatii transportului efectuat.