– 19.08.2010, ora 18:11 – salvare animal in localitatea Boldesti Scaieni
In localitatea Boldesti Scaieni echipajele de pompieri au intervenit pentru salvarea unui animal (cal) care a cazut intr-un camin de canalizare cu o adancime de aproximativ 3 m.

– 19.08.2010, ora 18:25 – asigurare zona accident rutier in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Sondelor un echipaj de pompieri a intervenit la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, Dacia Logan, sofer I. Ciprian in varsta de 30 de ani, respectiv VW Golf, sofer R. Gheorghe in varsta de 36 de ani. In urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismelor si ruperea unui stalp de inalta tensiune.
Echipajele au actionat pentru asigurarea zonei.

– 19.08.2010, ora 20:00 – asigurare zona in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Cameliei un echipaj de pompieri a actionat pentru asigurarea zonei la o conducta de gaze aflata pe casa scarii care prezenta scurgeri, pana la remedierea defectiunii de catre echipa de la Distrigaz.

– 19.08.2010, ora 21:58 – incendiu vegetatie uscata in localitatea Floresti
In localitatea Floresti echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Floresti. A ars vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 200 mp.

Echipajele SMURD au intervenit in 13 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.