– 17.08.2010, ora 21:50 – degajare copac in municipiul Campina
In municipiul Campina, str. Grigore Nicolae echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de prima interventie pentru degajarea unui copac cazut pe doua autoturisme parcate.

– 17.08.2010, ora 21:10 – Incendiu casa particulara in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Viseu un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar P. Aurel. Au ars elementele din material plastic ale instalatiei electrice.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice sau fizice.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 300.000 lei.

– 17.08.2010, ora 18:14 – incendiu vegetatie uscata in comuna Cocorasti Colt
In Cocorasti Colt echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, proprietar Consiliul Local Cocorasti Colt.
A ars vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 2000 mp.

– 17.08.2010, ora 18:23 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Cameliei doua echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului de pompieri Ploiesti au intervenit pentru deschiderea fortata a usii de acces in apartament. Numita D. Elena in varsta de 72 de ani se afla cazuta in dormitor.

– 17.08.2010, ora 07:46 – asigurare zona accident rutier in comuna Puchenii Mari
In comuna Puchenii Mari, sat Puchenii Mari – DN 1 doua echipaje de pompieri au intervenit la un accident rutier in care au fost implicate un autoturism marca Skoda Octavia, sofer M. Iulian in varsta de 37 de ani si un autocamion, sofer S. Petre, in varsta de 55 de ani.
Echipajele au actionat pentru balizarea si asigurarea zonei precum si pentru acordarea primului ajutor lui S. Petre ce prezenta traumatism cranio cerebral, ulterior fiind transportat la UPU Ploiesti.

Echipajele SMURD au intervenit in 24 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.