– 10.08.2010, ora 03:27 – asigurare zona in comuna Ciorani
In comuna Ciorani – DN1D un echipaj de pompieri a intervenit pentru asigurarea zonei in urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate doua camioane.
S-a actionat pentru asigurarea zonei si spalarea carosabilului.

– 10.08.2010, ora 00:22 – transport persoana supraponderala in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului de pompieri Ploiesti a intervenit pentru transportul unei persoane supraponderale, P. Dorina in varsta de 66 de ani la ambulanta SAJ.

– 10.08.2010, ora 03:17 – degajare copac in comuna Maneciu Pamanteni
In comuna Maneciu Pamanteni, sat Giuresti un echipaj de pompieri a intervenit pentru a degaja un copac cazut pe un autoturism marca Nubira.

– 10.08.2010, ora 12:37 – asanare munitie in municipiul Campina
In municipiul Campina echipa pirotehnica a fost solicitata sa intervina pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unui proiectil exploziv de calibru 30 mm.

– 09.08.2010, ora 07:35 – accident rutier cu descarcerare in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, Soseaua Vestului doua echipaje de pompieri au intervenit la un accident rutier in care au fost implicate un autoturism marca Dacia Logan, sofer V. Sebastian in varsta de 34 de ani si un autobuz, sofer T. Aurel in varsta de 54 de ani.
Echipajele au actionat pentru descarcerarea soferului din autoturism si acordarea primului ajutor medical, ulterior fiind predat echipajului de la SAJ.

Echipajele SMURD au intervenit in 25 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.