Sediu de partid in camera de descarcare – incarcare a armamentului politistilor comunitari din Ploiesti. Filiala Prahova a celei mai noi formatiuni politice din Romania, UNPR, a primit de la Primaria Ploiesti sediu chiar in incinta Politiei Comunitare.
Filiala Prahova a Uniunii Naționale pentru Progresul Romaniei a fost inființata in urma cu doua luni, printre membrii marcanți ai formațiunii numarandu-se senatorul Sorin Chivu, ales sub sigla PSD. In timp ce alte organizații politice sau fundații au așteptat luni intregi pana au primt un sediu de la municipalitatea ploieșteana, UNPR a intrat in posesia unui spațiu chiar inainte ca acest lucru sa fie aprobat de consilierii locali.

Spațiul primit de UNPR Prahova nu este unul oarecare. Este situat in zona centrala a Ploieștiului, chiar in incinta Poliției Comunitare. Mai mult, membrii de partid au inceput sa amenajeze spațiul cu doua saptamini inainte ca solicitarea UNPR sa fie aprobata de aleșii locali. Ceea ce face și mai suspecta atribuirea acestei locații catre noua formațiune politica.

Reprezentanții Poliției Comunitare nu par derajnați ca au fost nevoiți sa-și restringa activitatea pentru a ceda spațiul unui partid. Nu-i deranjeaza nici ca acesta va funcționa in aceeași curte cu ei.
Ploieștenii sunt insa revoltați și spun ca responsabil pentru aceasta situație este PDL, care a girat aceasta alocare de spațiu, nefireasca in opinia oamenilor de rand.

Reprezentanții UNPR Prahova nu au vrut sa comenteze in nici un fel faptul ca au primit sediu chiar in cladirea Poliției Comunitare. Președinta uniunii la nivel județean, Raluca Anghelache este in concediu, iar senatorul Sorin Chivu a declarat telefonic, pentru Prahova TV, ca nu considera ca este cazul sa comenteze acest lucru.