Luni dupa-amiaza, in cantonamentul de la Predeal, managerul general Valeriu Rachita a avut o discutie lamuritoare cu jucatorii, legata de conditiile de salarizare din sezonul viitor. Date fiind problemele financiare cu care se confrunta, la acest moment, cam toate gruparile din fotbalul romanesc, nivelul salariilor va fi ceva mai scazut, dar jucatorii isi vor putea completa veniturile prin bonusuri de performanta, mai ales in situatia in care obiectivul propus, promovarea in Liga I, va fi atins. „Jucatorii au inteles conditiile. Am ajuns la un acord cu ei si urmeaza ca, pana vineri, contractele sa fie redactate si semnate in noua forma. Salariile vor fi mai mici, dar ei vor castiga suficient din prime si bonusuri de performanta. Speram ca la anul sa promovam si sa le platim aceste bonusuri, iar prin atingerea obiectivului sa reusim sa aducem alaturi de noi sponsori importanti”, a precizat Vivi Rachita.
Singurul jucator care nu a agreat noile conditii a fost sarbul Bozidar Cosic, acesta despartindu-se, de altfel, de petrolisti dupa discutia de luni.
In cantonamentul Petrolului va ajunge si fundasul central Cosmin Stegaru. Testat de Vivi Rachita in meciul cu Unirea Campina, Stegaru n-a plecat de luni la Predeal, ramanand sa-si rezolve problema contractuala cu clubul de care apartine, Rapid Bucuresti. El evoluase in ultimul sezon sub forma de imprumut la Steaua II, iar la Petrolul va veni din postura de jucator liber de contract.

Aflati in cantonament la Predeal, petrolistii vor juca un meci amical cu Viitorul Constanta vineri, de la ora 11.00, pe stadionul Metrom din Brasov.

www.fcpetrolul.ro