In aceasta dimineata, jandarmi apartinand Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, impreuna cu lucratori din cadrul S.C. „Electrica Muntenia Sud”, au desfasurat o actiune de prevenire si combatere a furturilor de energie electrica in localitatea Marginenii de Jos, judetul Prahova.
Pe timpul desfasurarii actiunii, au fost descoperite cinci imobile care erau racordate clandestin la reteaua electrica stradala. Cei trei proprietari, Constanta A. de 46 de ani, Mariana N. de 40 de ani, Ion V. de 41 de ani, Alexandra Georgeta V. de 21 de ani, si Mariana R. de 41 de ani, toti cu domiciliul stabil in localitatea Marginenii de Jos, au racordat reteaua proprie de energie electrica la reteaua stradala de joasa tensiune cu ajutorul unei instalatii artizanale. De mentionat este faptul ca primii doi proprietari au mai fost surprinsi in luna ianuarie a acestui an in aceleasi conditii.
Celor in cauza li s-au intocmit dosare cu acte premergatoare pentru fapte susceptibile a fi executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea si furt de energie electrica.
Cercetarile vor fi continuate de organele de politie.