Pentru ca nu au rezolvat nimic cu protestele si drumurile la Bucuresti, politistii prahoveni au decis sa schimbe foaia. De astazi, odata cu diminuarea salariilor cu 25%, reprezentantii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual Prahova spun ca vor inchide portile institutiei la orele 16.00. Politistii din cadrul IJP sunt decisi sa nu mai faca nici o ora suplimentara, indiferent daca asta inseamna instalarea infractionalitatii pe strazile judetului. In acest fel spera sa-i oblige pe guvernanti sa revina asupra deciziei de micsorare a lefurilor.

Reprezentantii sindicatului politistilor prahoveni spun ca se asteapta chiar sa apara in scurt timp cazuri de coruptie in randul oamenilor legii. Este firesc, sustine liderul SNPPC Prahova, ca un politist care nu castiga, acum dupa diminuarea salariului, mai mult de 700 de lei, sa nu se bucure si la 50 de lei oferiti drept mita.

In Prahova sunt in acest moment aproape 1.800 de politisti in cadrul IJP. Multi dintre ei se gandesc deja sa se orienteze spre o alta meserie. Si asta pentru ca, spun ei, nu isi pot intretine familiile cu salariile de mizerie pe care le vor primi de luna aceasta.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara de la ora 20:30 sau 23:00.