International Basketball Campus Magic (IBCM) organizeaza la Busteni un campus international de baschet pentru tinerii jucatori (nascuti intre 1992-2000, baieti si fete), in perioada 11 august – 9 septembrie, sub directa indrumare a antrenorilor profesionisti din Serbia si Romania.
Scopul acestui camp international este ca in perioada de pregatire de zece zile tinerii jucatori sa invete elemente noi, sa-si aprofundeze cunostintele deja acumulate despre baschet, sa-si dezvolte spiritul de competitive. In fiecare zi vor avea loc doua antrenamente, iar seara vor fi realizate diverse competitii. Nu vor lipsi concursurile de aruncari libere si concursurile de aruncari de trei puncte. De mentionat ca toti castigatorii vor fi premiati.
Programul acestui campus international este creat de antrenorul licentiat FIBA, sarbul Goran Vrkic, iar nivelul campusului este similar cu cele mai bune programe ale campusurilor similare din Serbia.
Perioadele de activitate ale campusului de la Busteni sunt:
I: 11-20 August,
II: 21-30 August,
III: 31 August – 9 Septembrie.
La campusul de la Busteni vor participa antrenorii Goran Vrkic, Zoran Markovic, Vladimir Vlaski, Maria Rosianu precum si alti antrenori din Serbia si Romania.Detalii puteti gasi pe site-ul www.magiccc.ro. Totodata, ca promoteri, la campus vor participa si jucatori de prima liga, precum Claudiu Fometescu si Jovo Glavinic (BC Vojvodina).
Pe intreaga durata a campusului, doctorul Vasile Osan se va ocupa de asistenta medicala, urmand sa sublinieze importanta sportului in sanatatea copiilor precum si importanta nutritiei in realizarea inaltei performante.
Costurile pentru o perioada de 10 zile la campusul de la Busteni sunt 330EURO/jucator.
In pret sunt incluse:
– cazare si masa asigurate la hotel de trei stele
– doua antrenamente / zi, structurate in mod profesional
– anternor profesionist care realizeaza aceste progame de dezvoltare a jucatorilor
– antrenament demonstrativ cu promoteri
– competitii cu participarea tuturor jucatorilor
– echipament cu sigla campusului.
De mentionat ca exista si posibilitatea de participare individuala pentru antrenorii care vor sa fie prezenti la cursuri pe cont propriu.
Structura zilnica a cursurilor pentru antrenori va cuprinde:
– doua instruiri teoretice (tehnica, tactica, pregatire fizica)
– realizarea in practica a celor insusite la instruirea teoretica (de doua ori pe zi)
– consultatii in legatura cu problemele ce apar in timpul procesului de antrenament

Antrenamentele se vor tine pe doua terenuri in aer liber, iar daca timpul nu o va permite, participantii vor avea la dispozitie o sala de sport.
Pentru mai multe detalii organizatorice, persoane de contact sunt: Goran Vrkic (tel. 0726.572.766, mail: goranvrkic@yahoo.com) sau Ionut Covrig (tel. 0723.248.925).

www.frbaschet.ro