La aproape un an de cand a fost preluat de catre municipalitatea ploiesteana, singurul hipodrom de trap din Romania este tot o ruina. Si asta chiar daca primarul Andrei Volosevici promitea inca de la inceputul anului ca se vor investi milioane de euro in reabilitarea tribunelor, grajdurilor si refacerea pistei. Mai mult, a fost lansat si un concurs de proiecte pentru refacearea hipodromului. Primarul a promis un premiu de 30.000 de euro castigatorului competitiei. Acesta a fost desemnat inca din aprilie, nici pana acum, insa, firma bucuresteana care a fost desemnata castigatoare nu a intrat in posesia premiului. Primaria arunca vina pe crescatorii de cai care nu au adus cei 5 000 de euro, contributia lor la acest premiu. Acestia se apara si spun ca nu a venit nimeni sa ceara vreun ban. Asa ca banuisc ca banii promisi de Andrei Volosevici nu exista.
In timp ce municipalitatea lasa in paragina cele 22 de hectare de teren pe care se afla hipodromul, crescatorii nu mai spera sa vada curse organizate aici. Volosevici a promis, in 2010, in patru randuri ca vor fi reluate cursele de trap. Nici pana acum insa nu s-a produs acest lucru.

Pentru reabilitarea hipodromului ploiestean este nevoie de aproximativ 15 milioane de euro.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.