– 19.07.2010 in intervalul orar 18:30-22:00 echipajele de pompieri au intervenit in orasul Mizil pentru evacuarea apei din opt gospodari pe strazile Zorilor, B-dul Garii, Maior Ivanovici, George Ranetti, 1 Mai, Ana Ipatescu, Aleea Crizantemelor, Traian Vuia. S-a actionat cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, autocamioane de interventie si motopompe pentru evacuarea apei din curtile locuintelor.

– 19.07.2010, ora 18:07 – degajare copac in comuna Tomsani
In comuna Tomsani, sat Magula un echipaj de pompieri a intervenit cu mijloace de prima interventie pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil.

– 19.07.2010, ora 19:45 – Incendiu anexa casa particulara in comuna Fulga
In comuna Fulga, sat Fulga de Sus echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar T. Stefan. Au ars anexa gospodareasca construita din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 25 mp. Cauza probabila: flacara.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei valoarea bunurilor distruse fiind de aproximativ 1.500 lei. Nu s-au inregistrat victime.

– 19.07.2010 – ora 21:31 – accident rutier DN 1 – localitatea Paulesti
Pe DN 1 in zona localitatii Paulesti echipajele de pompieri au intervenit la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, respectiv VW Pasat , sofer S. Emanuel in varsta de 37 ani si Renault sofer M. Nicolae in varsta de 31 ani.
Echipajele sosite la locul evenimentului au actionat pentru descarcerarea numitei S. Marilena in varsta de 32 ani, pasagera in autoturismul VW Pasat si pentru asigurarea zonei.

Echipajele SMURD au intervenit in 12 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele au fost monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.