Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 2-2, partida de verificare disputata astazi, la Campina, cu CS Otopeni. Ambele goluri ale „galben-albastrilor” au fost marcate de catre Daniel Oprita, trupa lui Vivi Rachita revenind de la 0-2.

Petrolistii au pus punct final cantonamentului de la Predeal cu un nou test, adversari fiindu-le colegii de esalon de la CS Otopeni. Oboseala evidenta acumulata dupa aproape doua saptamani de pregatire montana si-a pus amprenta pe evolutia jucatorilor lui Vivi Rachita, acestia intrand destul de greu in joc. Ilfovenii au deschis scorul prin Claudiu Dumitrescu (13), cel care l-a suprins pe Tachescu cu un sut de la 25 de metri, si au majorat diferenta la un sfert de ora dupa pauza, atunci cand Draghici, de la 14 metri, l-a „executat” pe Andrei Vlad.

„Galben-albastrii” au revenit imediat in joc, Daniel Oprita (61) transformand un penalti obtinut tot de el, pentru ca, doar doua minute mai tarziu, acelasi Oprita sa restabileasca echilibrul, reluand cu capul, de la opt metri, un corner executat, de pe dreapta, de catre Florentin Dumitru. 2-2 avea sa fie si scorul final al unei intalniri in care Vivi Rachita a rulat aproape tot lotul pe care l-a avut la Predeal, doar Benga si Neagoie fiind menajati. Managerul petrolistilor i-a folosit in amicalul de la Campina pe Tachescu (46 A. Vlad) – Paun (60 Plamada), Bozga, Stegaru (46 Plecanciuc), P. Stoica (46 Tudor) – Enescu (46 Panc), Cr. Vlad (46 L. Mihai) – Oprita, Fl. Dumitru, Budescu (54 Ene, 69 Stanescu) – Ene (32 C. Stoica).

Ploiestenii s-au intors, astazi, acasa si vor avea liber pana marti, atunci cand isi vor relua pregatirile.

www.fcpetrolul.ro