Aseara, politistii din Fulga au fost sesizati prin intermediul apelului unic de urgenta „112” cu privire la faptul ca pe o strada din comuna se afla un barbat decedat.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa, condusa de procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, care a gasit corpul neinsufletit, care prezenta urme de sange la nivelul toracelui si membrelor superioare.

Primele verificari efectuate au condus la identificarea acestuia, fiind vorba de N. Ion, in varsta de 27 ani, din localitate comuna Fulga, sat Fulga de Sus. Cu ocazia efectuarii cercetarii la fata locului a fost gasit obiectul vulnerant, respectiv un cutit cu lama de 19 cm lungime care prezenta pete de sange, fiind stabilita totodata si identitatea principalului suspect. Acesta este R. Constantin, in varsta de 32 ani, tot din Fulga.

Se pare ca victima consumase anterior bauturi alcoolice impreuna cu acesta, la un bar din localitate, intre acestia avand loc la un moment dat o discutie in contradictoriu.
Dupa un timp, cei doi s-au deplasat fiecare catre domiciliul sau, insa, in jurul orei 22:00, victima a mers la domiciliul suspectului pentru a clarifica situatia care a provocat discutiile anterioare.
Aici se pare ca a avut loc o noua disputa verbala, imprejurare in care R. Constantin i-a aplicat lui N. Ion mai multe lovituri de cutit in zona pieptului, lovituri care s-au dovedit a fi fatale. Imediat dupa incident, R. Constantin a parasit domiciliul.

In aceasta dimineata a fost depistat de politisti, care l-au prezentat Prachetului in vederea dispunerii masurilor legale. R. Constantin este cercetat pentru comiterea infractiunii de omor calificat.