Ieri, in jurul orei 19.30, Politia orasului Baicoi a fost sesizata cu privire la faptul ca la o sala de sport din comuna Floresti are loc un scandal in care sunt implicate mai multe persoane.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa, compusa din lucratori din cadrul Politiei Orasului Baicoi, Postului de Politie Floresti si posturilor de politie invecinate, sprijiniti de Serviciul de Interventie Rapida si I.J.J. Prahova care a demarat cercetarile.
S. Dumitru, de 30 de ani din localitate, a fost refuzat de proprietarul unui magazin din zona, care nu a mai dorit sa-i vanda pe datorie tigari si bautura. Barbatul, insotit de mai multe persoane, a mers la o sala de fitness din localitate, detinuta de acelasi proprietar, unde a provocat scandal, intrand in conflict cu un grup de persoane apropiate acestuia.
In timpul altercatiei, mai multi participanti la incident au suferit leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Judetean Ploiesti pentru acordarea de ingrijiri medicale. In urma conflictului a fost avariat si un autoturism.
Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Politiei, fiind cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.
In plus, zona in care s-a produs acest incident este atent monitorizata de Politie, in vederea preintampinartii producerii unor alte evenimente nedorite.