Primaria municipiului Ploiesti va demara, incepand de maine, o campanie de colectare de ajutoare umanitare destinate persoanelor afectate de inundatiile produse in ultimele zile.

Astfel, la nivelul municipiului, vor fi constituite 6 centre pentru colectarea acestor ajutoare, in urmatoarele locatii: Politia Comunitara, Cantina de Ajutor Social, str. Mihai Bravu nr. 231, salile de sport ale Colegiilor Nationale „Al. I. Cuza”, „Lazar Edeleanu” si „Elie Radu” (fostul Liceu Energetic).

Campania se va derula pe o perioada de 10 zile, centrele de colectare fiind deschise intre orele 10.00 – 18.00 in zilele de luni – vineri si 09.00 – 14.00 sambata si duminica. Toti cei care doresc sa ajute persoanele sinistrate pot aduce la punctele de colectare produse alimentare neperisabile, articole de imbracaminte in stare buna, paturi, electrocasnice, apa, materiale de constructii.

In cadrul centrelor, produsele vor fi preluate de echipe formate dintr-un reprezentant al Politiei Comunitare si unul al ASSC.