Saptamana trecuta s-a incheiat stagiunea de vara a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti. De la jumatatea lunii iulie vor incepe lucrarile de modernizare. Astfel, se vor inlocui scaunele salii de spectacole care nu au mai fost schimbate din 1981. Conducerea teatrului sustine ca inlocuirea scaunelor era necesara intrucat in ultima vreme, dupa mai multe reparatii, a cedat chiar si structura metalica a acestora.
Si mocheta din sala de spectacole a teatrului va fi inlocuita cu un covor special care este si rezistent la foc. Din toamna, sala teatrului ploiestean va fi si mai bine incalzita. Pana la finalul lunii august, conducerea teatrului doreste si achizitionarea unor noi corpuri de incalzit care vor costa aproape 30.000 de lei. Toate investitiile ce se fac in aceasta vara la Teatrul Toma Caragiu au o valoarea de aproximativ 300.000 de lei. Suma respectiva a fost aprobata de consiliul local inca din luna februarie.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.