O alta persoana cu astfel de preocupari este B. ANGELA, cu multiple condamnari, inclusiv pentru fapte privind criminalitatea infractionala organizata. Aceasta a „intermediat” aproximativ 35 de cazuri in care au fost obtinute credite cu documente falsificate, prejudiciul fiind estimat la peste 500.000 de lei.

Femeia si grupul infractional din care faceau parte inca 11 persoane au identificat si racolat mai multe persoane, pe numele carora au intocmit documente false, din care rezulta ca sunt angajati la diferite societati comerciale, fiind folosite la obtinerea creditelor bancare. Scopul era inselarea unor unitati bancare si obtinerea unor mari sume de bani, fie direct, fie prin intermediari.

Membrii grupului infractional au actionat in baza unor intelegeri prealabile, cu sarcini prestabilite. Acestia insoteau persoanele recrutate la unitatile bancare si le asteptau in apropiere pentru a imparti banii ridicati cu titlu de credit bancar. Actiunile concertate ale componentilor grupului infractional organizat s-au desfasurat intre anii 2008-2010.

In aceasta cauza, B. ANGELA si alte 11 persoane sunt judecate in stare de arest.