* Matei dupa Ben Teekloh?

Fostul antrenor al echipei Farul Constanta, Denis Serban, investit acum drept manager sportiv al Astrei, are “mana buna” la fostii sai elevi.
Asa cum ziarul “Prahova” a anuntat de o saptamana, liberianul Ben Teekloh va juca si el pentru Astra, acesta facand jonctiunea cu echipa ploiesteana de prim-esalon in cantonamentul de la Brasov. Asta dupa ce Fatai si Matel, alti doi “ex-constanteni”, se afla de mai multe zile sub comanda lui Mihai Stoichita. Mijlocasul liberian de 27 de ani, care a mai jucat la Al Nasr si Nistru Otaci, nu va fi ultimul jucator de la Farul care trece la Ploiesti, pentru ca la finele acestei saptamani, mai mult ca sigur, la Astra va ajunge si internationalul de tineret Cosmin Matei!
Ben Teekloh a declarat: “Am avut mai multe oferte, inclusiv din prima liga israeliana, dar am decis sa tratez cu Astra. M-au sunat atat Denis Serban, cat si presedintele ploiestean“.
Urmatorul jucator de la Farul aflat in atentia Astrei este Cosmin Matei, fotbalist care se pregateste acum cu Unirea Urziceni, dar care are sanse mici sa semneze cu vicecampiona. Matei da BAC-ul, iar apoi este asteptat sub comanda lui Mihai Stoichita si ar putea prinde lotul pentru turneul din Austria. Matei, care este dambovitean, facand parte din “contingentul Maracana”, alaturi de Liviu Mihai (numiti asa pentru ca au fost luati de la Chindia Targoviste si dusi la Farul, de catre un impresar cu aceasta porecla), are 19 ani si, deja, a evoluat de 12 ori in primul esalon, pentru Farul. Ramane de vazut acum daca Astra va reusi sa obtina si acordurile de transfer pentru cei doi internationali de tineret, Matel si Matei, pe care Farul ii vedea ca “salvarea bugetului”, patronul clubului dorind sa-i vanda peste hotare, pentru minimum 1 milion de euro!
“Vreau sa merg undeva unde sa joc. Asta conteaza pentru mine acum. Am de ales intre Astra si Inter Curtea de Arges, cele doua echipe care m-au mai solicitat. Eu inclin catre Astra”, a declarat Matei pentru ziarul constantean « Cuget Liber ».
Marian DIMA