Aproape 380 de tineri prahoveni pot primi anul acesta 200 de euro din partea guvernului pentru achizitionarea unui calculator. Acestia sunt elevi care provin din familii al caror venit pe membru nu depaseste 150 de lei. Lista beneficiarilor a fost publicata saptamana trecuta pe situl Ministerului Educatiei. Maine este ultima zi in care nemultumiti mai pot depune contestatii.

In judetul Prahova au fost aprobate 379 de cereri in cadrul programului national Euro 200. Solutionarea contestatiilor se va face in perioada 8-23 iunie. In astfel de cazuri, autoritatile locale trebuie sa verifice daca declaratiile de venit sunt conforme cu realitatea. Lista finala a beneficiarilor programului Euro 200 va fi publicata in data de 24 iunie. Elevii vor primi bonurile valorice de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator pana la sfarsitul lunii iunie si vor putea cumpara calculatoarele pana pe 31 august.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.