Sambata, in jurul orei 16, B. Dochita, din Ploiesti, a sesizat politistii din localitate, despre faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 13, a permis accesul in apartament a doua tinere, care ofereau spre vanzare detergenti si care i-au sustras suma de 250 lei.
Din primele cercetari efectuate, politistii au constatat B. Dochita se afla singura acasa, imprejurarea in care la usa apartamentului au sunat doua tinere, care au afirmat ca sunt reprezentante ale unui supermarket din Ploiesti si care ofereau spre vanzare detergenti.
In timpul discutiei, una dintre tinere i-a distras atentia proprietarei pretextand ca merge la baie, insa a mers intr-o alta camera, sustragand dintr-o poseta suma de 250 lei.
Dupa comiterea faptei, cele doua tinere au plecat, reclamanta sesizand lipsa banilor dupa aproximativ o ora. Din investigatiile efectuate la departamentul vanzari din cadrul supermaketului respectiv, a fost stabilit faptul ca unitatea respectiva nu are agenti de vanzari care ofera produse la domiciliu in vederea comercializarii.
In prezent politistii desfasoara activitati de identificare si depistare a celor doua suspecte, urmand ca acestea sa fie cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de furt.
Semnalmentele celor doua tinere sunt:
– aproximativ 23 ani, constitutie atletica, ten inchis, inaltime 1,60 m, fata rotunda, par negru, lung pana la umar, imbracata cu pantaloni din stofa de culoare neagra;
– aproximativ 23 ani, ten inchis, inaltime 1,65 m, fata rotunda, par saten, tuns scurt, imbracata cu pantaloni de culoare inchisa si bluza de culoare albastra.
Politistii ii roaga pe cei care observa persoane cu semnalmentele celor doua tinere sa anunte imediat cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul unic de urgenta „112”.