De cateva luni, locuitorii de pe Strada Munteniei abia mai pot circula pe strada pe care locuiesc, din cauza lucrarilor incepute aici inca din toamna anului trecut.
Lucrarile au inceput inca din toamna lui 2009. De atunci si pana acum, a fost introdusa reteaua de canalizare si au fost schimbate bordurile. Locuitorii de pe strada respectiva au fost nevoiti sa indure luni in sir noroiul si gropile aparute in urma lucrarilor. Intre timp, strada a fost pietruita. Acum, insa, noile borduri ii impiedica pe oameni sa intre in curti cu masinile, iar lucrarile de refacere a carosabilului au fost sistate pe o perioada de doua luni,asta pentru ca reprezentantii primariei i-au asteptat pe cei de la Distrigaz sa schimbe conducta de gaze.

Reprezentantii primariei spun ca firma care se va ocupa de introducerea conductei de gaze va fi obligata sa lase strada in stadiul in care au gasit-o.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.