Municipalitatea a investit peste un million de lei intr-un parc nou pentru copii, situat in zona de nord a orasului, Colegiul National Nichita Stanescu. Desi lucrarea de amenajare a spatiului de joaca, ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, nu a fost inca receptionata, obiectele de mobilier au fost deja vandalizate.
Copiii nu au apucat, insa, sa se bucure de parcul special amenajat pentru ei. Asta pentru ca leaganele, toboganele, balansoarele, bancile si mesele de ping-pong montate aici au fost deja vandalizate. Mai mult, parintii din zona nu sunt multumiti de felul in care a fost amenajat parcul si considera ca cei mici nu sunt in siguranta aici.
Reprezentantii primariei spun ca paza spatiului respectiv nu intra in responsabilitatea autoritatilor locale, ci in atributiile firmei care s-a ocupat de amenajare. Asa ca cel mai probabil vor cere firmei constructoare refacerea parcului.

Amenajarea parcului pentru copii de langa Colegiul Nichita Stanescu din Ploiesti a costat aproximativ 1.200.000 de lei.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.